Longstay Lipstick

Verschillende kleuren

Longstay lipstick

Onze lipsticks zijn allemaal vrij van parabenen en zijn gemaakt via een vegan formule!

Top kleuren

Overal waar u gaat, langhoudende lipstick. En natuurlijk is er voor elke gelegenheid weer een andere kleur ervan. Maar u weet wel dat niet alle kleuren even mooi staan. Uw huidskleur speelt hierbij een belangrijke rol. Het gaat om een lichte, neutrale en donkere huid. Alsook uw haarkleur bepaalt welke lippenstift tint het juist bij u past.

Lichte huid

Bij een lichte huid staan nude en roze-beige kleuren het best. Als u voor een rode tint gaat, dan is een koele rood beter. Wat u wel moet vermijden zijn te felle en donkere kleuren zoals fel roze en donkerbruin bij een warme/gelige ondertoon.

Neutrale huid

Lucky you! u kunt met uw neutrale ondertoon alle kleuren aan. Van oranje tot felrood, van warme tot koele kleuren, u kunt met ze allemaal experimenteren. Maar als u een neutrale met olijf achtige ondertoon hebt, zijn warme kleuren het beste zoals een bessenkleur of donkerrood.

Donkere huid

Bij een donkere huid staan bruine kleuren het mooist. Ook pruimen kleuren of rood staan perfect bij deze huidskleur. Maar vermijd kleuren met oranje ondertonen. En nu vraagt u zich af waar u dan de beste lippenstift kunt vinden die bij u past. Nou.Dan is er de juiste oplossing voor u : Bij REBEL KISS natuurlijk!

Wat is Rebel Kiss?

Rebel Kiss is een van de beste vloeibare lippenstift op de markt. Wat het zo bijzonder maakt is dat het snel droogt , waardoor het niet plakkerig aanvoelt en lang op uw lippen blijft zitten door de crèmige en ultra gepigmenteerde formule. Verder geven ze een prachtige vibrerende tint en laten uw lippen ook voller lijken. Het is dermatologisch getest. En het is ook wel vegan en parabenen vrij.

Over kleuren hoeft u zich geen zorgen te maken, want die bestaan uit een hele variatie. En voor elke huidskleur is er een passende tint. Ook kunt u tijd winnen en ook nog aantrekkelijker uit zien. Geen vervaging meer tijdens het eten of lippenstift op uw tanden. Hiervoor heeft U Rebel Kiss Matte Lippenstift om deze situaties te voorkomen. Het is een MUST HAVE in uw make up tasje. Dus koop nu de beste langhoudende lipstick bij REBEL KISS.

Over deze lippenstift:

-Matte afwerking

-Vloeibare formule

-Ultra gepigmenteerd

-Blijft langdurig zitten

-Dekt de lippen volledig

-Vegan en parabenen vrij

-Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken

Breng de lippenstift aan vanuit het midden van de bovenlip. Breng het dan buiten aan. Doe dit op dezelfde manier op uw onderlip. Voor het beste resultaat is u aangeraden niet te eten en te drinken voor de eerste vijftien minuten.

B2B

Onze producten verkopen?

Onderstaande knop stuurt u naar ons contactformulier voor het aanmelden van uw salon of winkel!

liquid lipstick