Matte lippenstift

Verschillende kleuren

Nr. 1 Matte lippenstift

Onze lipsticks zijn allemaal vrij van parabenen en zijn gemaakt via een vegan formule!

Top kleuren

Compleet met Rebel Kiss Matte Lippenstift

Ring! De telefoon gaat over en nog slaperig, zonder te kijken wie het is, neemt u het op. Tot uw grote schrik springt u uit bed, want het is tijd om naar de werk te gaan. Haastig maakt u zicht klaar om te vertrekken en rent voorbij een spiegel. U keert zicht langzaam weer terug naar de spiegel en ziet hoe bleek U eruit zie. Even snel nog wat gezichtscréme toevoegen en wat mascara. Klaar! Denk je? Toch voelt het aan alsof er nog iets ontbreekt.”Wat is het?” “Ja lippenstift!”

U ziet dat u nog vijf minuten over hebt om te gaan. Snel smeert U wat lippenstift over uw lippen en haast U gelijk naar het werk. Daar aangekomen geeft uw manager u direct een waarschuwing voor de volgende laatkoming. Verlegend lachend biedt u uw verontschuldiging aan, waarna hij op zijn beurt lachend wegloopt en over zijn rug roept dat u wat lippenstift op uw tanden heeft.

Tijdens de lunchbreak kan het niet erger. Bij elke hap die U neemt vervaagt de lippenstift. Lastig zo! Eventueel geeft u het op en beslist uw lippenstift weg te vegen. Wat ziet u eruit na een slapeloze nacht en lange dag achter de rug te hebben gehad. Thuis aangekomen besluit u niets te doen dan gewoon een bad te nemen en daarna te relaxen. Tijd voor social media. Al scrolend door uw nieuwsfeed komt u een interessante artikel tegen : “Compleet met Rebel Kiss Matte Lippenstift “

Wat is Rebel Kiss Matte Lippenstift?

Rebel Kiss Liquid Lippenstift is een van de beste vloeibare lippenstift op de markt. Wat het zo bijzonder maakt is dat het snel droogt waardoor het niet plakkerig aanvoelt en lang op uw lippen blijft zitten door de crèmige en ultrapigmenteerde formule. Verder geven ze een prachtige vibrerende tint en laten uw lippen ook voller lijken. Het is dermatologisch getest. En het is ook wel vegan en parabenen vrij!

Over kleuren hoeft U zicht geen zorgen te maken, want die bestaat uit een hele variatie. Dus nu kunt U tijd winnen en ook nog aantrekkelijker uit zien. Geen vervaging meer tijdens het eten of lippenstift op uw tanden. Hiervoor heeft U Rebel Kiss Lippenstift om deze situaties te voorkomen. Het is een MUST HAVE in uw makeup tasje!

Over deze lippenstift:

-Matte afwerking

-Vloeibare formule

-Ultra gepigmenteerd

-Blijft langdurig zitten

-Dekt de lippen volledig

-Vegan en parabenen vrij

-Dermatologisch getest

Hoe te gebruiken

Breng de lippenstift aan vanuit het midden van de bovenlip. Breng het dan buiten aan. Doe dit op dezelfde manier op uw onderlip. Voor het beste resultaat is U aangeraden niet te eten en te drinken voor de eerste 15 minuten.

B2B

Onze producten verkopen?

Onderstaande knop stuurt u naar ons contactformulier voor het aanmelden van uw salon of winkel!

liquid lipstick

Mat lippenstift

Bent u geen fan van glimmende lippenstift of lipgloss? Waarschijnlijk is matte lippenstift dan net iets voor u! Een lippenstift met een matte afwerking is zonder glanzende finish, en blijft daardoor een stuk langer zitten dan ‘normale’ lippenstift. Een goede lippenstift laat uw mond en daardoor uw glimlach nog beter uitkomen. Ze definiëren uw lippen waardoor ze volumineuzer en voller kunnen lijken.

Wat is goede matte lippenstift?

Een goede matte lippenstift droogt uw lippen niet uit en blijft heel lang goed zitten, zonder dat u hoeft bij te werken. Een goede lippenstift is gemakkelijk en met één beweging aan te brengen. Als de lippenstift een goede afwerking heeft, dan zal deze romig en licht aanvoelen zonder plakkerig te zijn. Ook is een goede lippenstift altijd erg dekkend en springt de kleur bijna van u lippen af. De lippenstift zal niet vervagen en u kunt er heel de dag van genieten.

Soorten matte lippenstift

De beste lippenstift is er één die past bij hoe u het wil gaan gebruiken. Een matte liquid lippenstift staat er bijvoorbeeld om bekend om de meest langdurige dekking te geven en volledig te dekken. Zo hoeft u deze maar één keer aan te brengen en zal u de rest van de dag de show stelen. Een liquid matte lippenstift heeft een speciale zachte applicator dat vaak lijkt op een kussentje. Hiermee kunt u de lippenstift héél precies aanbrengen op uw lippen.

Gebruik mat lippenstift

Er zijn een aantal tips om je matte lippenstift aan te brengen waardoor deze een nog mooier effect zal geven. Zo is het belangrijk om te beginnen met goed verzorgde lippen. Zorg ervoor dat uw lippen niet gebarsten of droog zijn en breng lippenbalsem aan vóór je je lippenstift aanbrengt. Je zou ook een primer kunnen gebruiken maar dat is optioneel. Bij het aanbrengen van de lippenstift begin je in het midden en beweeg rustig naar buiten voor het beste effect. Er is van de mat lippenstift maar één laag nodig voor een volledige dekking. De lippenstift zal binnen een paar minuten volledig droog zijn en dan bent u klaar om de show te stelen!