0.00 0

Cart

No products in the cart.

Meest gestelde vragen

RebelKiss is een van de beste Liquid Lipsticks op de markt. Het gaat om een Long Stay Liquid Lipstick die naar lang op je lippen blijft ook vegan en parabenen vrij is!

Gemaakt door Superdiensten.nl © 2022

Over RebelKiss

Conventioneel en rebels, couture en casual. Deze nieuwe generatie lipstick met een crèmige en ultrapigmenteerde formule zorgt voor intense kleuren en een extreem langdurige dekking.
RebelKiss vindt matte lippenstift opnieuw uit met een ultrafijne vierkante druif voor nauwkeurig en gecontroleerd aanbrengen. Rebelkiss is een van de vele webshops die op dit moment liquide lipsticks aanbieden. Maar waarom dient u uw lipstick precies bij Rebelkiss te kopen? Dat ligt eenvoudig. Rebelkiss biedt enkel hoogwaardige make-up producten aan. U bent er zo zeker van dat uw liquide lipstick voldoende pigment bevat en tevens lang op uw lippen blijft zitten. U hoeft zo niet elke keer uw lipstick bij te werken, wat erg irritant is. Daarnaast is Rebelkiss erg gespecialiseerd in liquide lipsticks omdat dit het enige make-up product is dat ze aanbieden. Zo kunnen ze zich op dit make-up product focussen en ervoor zorgen dat het product van de allerhoogste kwaliteit mogelijk is. De lipsticks hebben dan ook een extreem goede dekken en zijn erg gepigmenteerd. Verder zijn de liquide lipsticks van Rebelkiss vrij van parabenen en ook nog eens vegan. Dit betekent dat er geen dierlijke producten of stoffen te pas zijn gekomen aan het productieproces. Er hebben dus geen dieren geleden bij het produceren van deze mooie lipsticks. Tot slot is het grote aanbod van Rebelkiss erg aantrekkelijk. Ze hebben de mooiste kleuren in hun aanbod, die allemaal ontzettend fijn geprijsd zijn. Rebelkiss is koploper op het gebied van liquid lipstick in Nederland!

Legendarische Liquid Lipsticks!

Liquid lipsticks zijn de modetrend van nu. Iedere make-up liefhebber spreekt vol lof over dit geweldige make-up product. Liquide lipsticks worden in veel (online) make-up webshops aangeboden, maar de webshop Rebelkiss is definitief een van de beste webshops. De liquide lipsticks van Rebelkiss hebben een zachte, romige textuur en zijn extreem goed gepigmenteerd. Dat wil toch iedereen?!

Wat is een liquid lipstick?

Een liquide lipstick is een lippenstift en lipgloss in een. Deze unieke combinatie is een van de redenen waarom dit product nu zo onwijs populair is. De vloeibare lipstick heeft vaak een matte finish die zorgt voor een elegante maar toch uitdagende look. De beste liquide lipsticks koopt u bij Rebelkiss!

Waarom zou u liquid lipstick dragen?

Er zitten diverse voordelen aan het dragen van een liquid lipstick. Enkele hiervan zijn:

  • Liquid lipsticks blijven ontzettend lang zitten. U hoeft dus nooit meer je lipstick halverwege de dag bij te werken omdat er delen van uw lip niet meer met de lipstick bedekt zijn. Dit scheelt onwijs veel tijd. U ziet er dus altijd geweldig uit

  • Liquid lipsticks hebben meestal een matte finish: dit zorgt voor een extra chique uitstraling

  • Liquid lipsticks zijn over het algemeen goed gepigmenteerd. U hoeft het product dus maar een keer aan te brengen, in plaats van diverse lagen over elkaar. Dit scheelt erg veel tijd, tijd die u aan andere dingen kunt besteden

  • Doordat het product een lipstick en lipgloss in een is, bespaart u veel geld door niet deze twee losse producten te kopen, maar gewoon een liquid lipstick