Vegan lippenstift

Verschillende kleuren

Nr. 1 Vegan lippenstift

Onze lipsticks zijn allemaal vrij van parabenen en zijn gemaakt via een vegan formule!

Top kleuren

Steel de show met deze prachtige vegan lippenstift!

Steeds meer make-up merken bieden dierproefvrije make-up aan, en steeds meer make-up liefhebbers geven de voorkeur aan dit soort make-up. Dierproefvrije make-up is make-up waarbij de ingrediënten en eindproducten niet op dieren zijn getest. Veel arme, weergaloze dieren worden namelijk gebruikt om make-up te testen op mogelijke bijwerkingen. Veel make-up merken testen niet meer op dieren, dus u heeft nog flink de keus qua make-up producten. De keuze is dus reuze, en bovendien zijn de meeste merken ook nog budgetproof, zodat u niet te veel geld kwijt bent.

Wat is vegan make-up?

Momenteel is er ook iets anders nieuws op de make-up markt verschenen, namelijk vegan make-up. Vegan make-up is een echte trend. We zijn nu ontzettend bezig met het welzijn van dieren en op make-up gebied zijn er dus ook wat ontwikkelingen doorgevoerd. Vegan make-up is make-up waarin geen dierlijke producten gebruikt zijn. Dit lijkt op het eerste oog evident, maar veel make-up producten bevatten stoffen en ingrediënten zoals collageen, keratine, glucosamine of guanine en deze stoffen zijn niet per se niet dierlijk. Deze ingrediënten zijn eigenlijk verstopte dierlijke ingrediënten, omdat veel mensen niet weten dat ze dus wel degelijk dierlijk zijn.

Hoe weet u of een make-up product vegan is?

Als een bepaald make-up product vegan is, zal dit vaak op de verpakking vermeld staan. Het is immers iets waar een merk trots op kan zijn: er is geen wreedheid tegen dieren gebruikt (oftewel het merk is cruelty free). Verder is het altijd handig om de verpakking te testen en te kijken welke ingrediënten er precies gebruikt zijn voor het make-up product. Mocht u een bepaald ingrediënt niet kennen (iets wat heel begrijpelijk is en waarschijnlijk vaker zal voorkomen), dan is het raadzaam om het ingrediënt even te googelen. Op google kunt u snel een antwoord vinden op de vraag of het ingrediënt dierlijk is. Tot slot, er bestaan een aantal vegan keurmerken die aan verscheidene producten kunnen worden toegekend. Voorheen werd dat alleen op voedingsmiddelen gedaan, maar tegenwoordig gebeurt het steeds vaker dat dit keurmerk ook aan make-up producten wordt toegekend. Als u dus zo’n keurmerk, weet u al gelijk dat het een goede zaak is.

Waarom moet u vegan lippenstift kopen?

Veganistische lippenstift is momenteel echt een hype. Lippenstift geeft een echte finishing touch aan uw make-up look. Daarom is het ontzettend fijn dat er nu ook veganistische lippenstift bestaat waar geen dierlijke ingrediënten in verwerkt zitten. Veganistische lippenstift bevat natuurlijke en plantaardige ingrediënten die ervoor zorgen dat uw lippen zijdezacht worden en daarnaast ook een prachtige kleur krijgen. De veganistische lippenstift van Rebelkiss is extreem voedend en geeft een mooie glans aan uw lippen. Deze biologische lippenstift houdt bovendien lang aan en heeft een romige textuur.

En, bent u al overtuigd van de voordelen van een veganistische lippenstift? Sla dan snel uw slag en koop nu via onze webshop Rebelkiss uw eigen vegan lippenstift in een van onze prachtige kleuren. Wees er snel bij, want onze voorraad gaat er snel doorheen!

B2B

Onze producten verkopen?

Onderstaande knop stuurt u naar ons contactformulier voor het aanmelden van uw salon of winkel!

liquid lipstick